Missing Time Cubes??

Discussion in 'Time Clickers' started by coltyie, Jul 30, 2015.

  1. coltyie

    coltyie Rookie

    Joined:
    Jul 22, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Been in chat with a bunch of the regular players.. if the forumula for :timecube: is correct according to them ((current wave - 95) divided by 5 (x 1 + bonus %))

    Then I should have gotten around 227:timecube: on wave 850, but I came out with 137:timecube:


    Almost 20k:timecube: now and I haven't been getting my 50% - is this a bug?? Thanks
     
  2. Woekerplant

    Woekerplant Rookie

    Joined:
    Jun 14, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    no it is not a bug, you just got the base value for :timecube: wrong.
     
  3. Quickreset

    Quickreset Rookie

    Joined:
    Jun 14, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    8
    I checked a few waves; sometimes I get exactly the formula, sometimes I get no bonus at all, sometimes I get (x 1 - bonus %)!
     
  4. Dramastic

    Dramastic Rookie

    Joined:
    Jun 14, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I definitely remember it being 3 cubes on 105, 4 on 110, 5 on 115, etc. But recent testing shows much slower increase in number of cubes. Was this intended?
     
  5. coltyie

    coltyie Rookie

    Joined:
    Jul 22, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Not saying I have it right for sure.. but just off discussion in the chat this is what everyone was saying the number was. If you know better, what *is* the correct base value?
     
  6. powerracer

    powerracer Rookie

    Joined:
    Jul 28, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    67 cubes, wave 535 40% bonus
     
  7. Woekerplant

    Woekerplant Rookie

    Joined:
    Jun 14, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    just checking base :timecube: value's at the moment for now:

    1+MG+((level-100)/10) rounded up

    seems to work for the base value
    MG being the number of Major Generals passed on the run
     
  8. Woekerplant

    Woekerplant Rookie

    Joined:
    Jun 14, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    at 600 it doesnt hold up anymore
     
  9. Kenzie

    Kenzie Administrator
    Developer Moderator

    Joined:
    May 9, 2015
    Messages:
    566
    Likes Received:
    573
    Just did a bunch of tests and all the time cubes I got were the correct amount, so there doesn't appear to be any issues with the Time Cubes.
     
  10. Jiharo

    Jiharo Rookie

    Joined:
    Jul 31, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi, I just passed wave 100 and I destroyed the blue cube, it says I get 10 time cubes but my time cube counter remained at 0 and I can't level any artifact. Can someone check is it a bug? I'm on steam version by the way.

    [​IMG]

    The pic above said I had 13 cubes but the counter said I have none.

    [​IMG]

    So in the end I could not level anything

    [​IMG]


    Please give me my cubes!
     
    #10 Jiharo, Jul 31, 2015
    Last edited: Jul 31, 2015
  11. miquelfire

    miquelfire Spec Ops

    Joined:
    Jun 15, 2015
    Messages:
    35
    Likes Received:
    20
    You need to time warp to get those cubes.
     
  12. Jiharo

    Jiharo Rookie

    Joined:
    Jul 31, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Oh okay thanks! Didn't know that.
     
  13. Quickreset

    Quickreset Rookie

    Joined:
    Jun 14, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    8
    Someone in the chatroom reported that the total number of cubes they had went up by less than the amount of :timecube:s reported on the status bar.