Cooldowns became so long

Discussion in 'Time Clickers' started by Kpokyc, Oct 24, 2015.

  1. Kpokyc

    Kpokyc Rookie

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    I played :timecube:lickers on another PC(synched with my :timecube:lickers account) then I continued to play with my normal PC and found out that cooldows of skills became so long. Why did it happen?[​IMG]
     
  2. JimboTCB

    JimboTCB Rookie

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Were your abilities still active last time you saved? I think the game gets confused if you do that, especially when you reload on a different device.
     
  3. Kpokyc

    Kpokyc Rookie

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    May be abilities were active when I was closing Tclickers on another machine but I can't remember that(another time I'll check it out). Anyway, to do a timewarp was the only one solution of this problem, I think, and I did it.
     
  4. raypatmurph

    raypatmurph Spec Ops

    Joined:
    Aug 9, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Also probably because of time differences on your devices.
     
  5. Kpokyc

    Kpokyc Rookie

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    The time is the same:rolleyes:
     
  6. Proton

    Proton Administrator
    Developer Moderator

    Joined:
    May 5, 2015
    Messages:
    267
    Likes Received:
    419
    Sure seems like a timezone difference, maybe daylight savings? If one computer is set to use daylight savings but the other isn't then i think they can show the same time, but technically be different by 1 hour... I think... Working with time always has so many edge cases.